MoldoveneascăРусскийEnglish
Congresul Uniunii Industriașilor și Antreprenorilor din Rusia PDF Print E-mail
Friday, April 01 2016 09:56
Vezi imagini...

Pe 24 martie 2016 la Moscova, a avut loc Congresul Uniunii Industriașilor și Antreprenorilor din Rusia, unde  au participat persoane delegate  din partea Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor, în frunte cu Președintele Consiliului  V. Tarlev.

Delegația a fost formată din președinți ai Asociațiilor naționale de afaceri din mai multe țări membrii ai Congresului Internațional așa ca, Kazahstan, Azerbaidjan, Estonia ș.a.

În discursul său de la Congresul Uniunii Industriașilor și Antreprenorilor din Rusia Dl. V.Tarlev Președintele Consiliului Congresului Internațional a mulțumit pentru invitația  delegației Congresului Internațional  și a susținut  dispozițiile de bază ale raportului președintelui Uniunii Ruse Dl. A.Șohin, ideile  și propunerile care  evaluează în mod obiectiv starea afacerilor în mediul de afaceri din Rusia, deasemenea Dl.V.Tarlev  a propus  îndrumări,recomandări cu privire la necesitatea unor acțiuni, întîlniri non-formale cu conducerea țării în cadrul forumului.

Deasemenea, Dl. V. Tarlev a subliniat rolul în creștere al organizațiilor internaționale non-guvernamentale, interesate  de mediul de afacere national și a asigurat că Congresul Internațional, va pune  în aplicare  deciziile luate în cadrul Congresului, inclusiv prin consolidarea cooperării între asociațiile de afaceri naționale în Spațiul Economic Eurasiatic.

Mesajul Dl. V. Tarlev la Congresul UIAR

 

1joomla.ru picma.ru mamentyev.ru
CNIAM.MD - Congresul Naţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor din Moldova