MoldoveneascăРусскийEnglish
Sedinta Prezidiumul Consiliului al Congresului International al Antreprenorilor si Industriasilor PDF Print E-mail
Friday, June 08 2012 12:37
Mai multe imagini >>>

VASILE TARLEV, Președintele Congresului Național al Industriașilor și Antreprenorilor din Moldova (CNIAM) și IURIE SPIVACENCO, vice-președintele Congresului Național al Industriașilor  și Antreprenorilor din Moldova au participat la sedinta Prezidiumul Consiliului  al Congresului  International al Antreprenorilor si Industriasilor care s-a desfasurat în or. Ohrid (Macedonia) pe 8 iunie 2012.

In cadrul sedintei Prezidiumului au fost discutate problemele de actualitate ale Congresului International al Industriasilor si Antreprenorilor(CIIA), inclusiv măsurile practice de punere în aplicare a programului de bază "Spaţiul Economic  euroasiatic: cooperare, integrare şi dezvoltare". A fost inaintate spre discuție propunerile de impulsionare și îmbunătățire a activitatii Congresului(CIIA), accentuind cele mai importante domenii de activitate: asa ca dezvoltarea infrastructurii de transport, crearea comerțului liber între țarile membre, formarea unui tarif vamal comun, proiecte investitionale, etc.

Sedinta Prezidiumului Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor a fost prezidata de președintele Consiliului al CIIA, Presedintele  Uniunii Industriasilor si Antreprenorilor din Rusia, Domnul Alexandr Sohin în urma caruia a fost luate mai multe hotărîri cu privire la dezvoltarea  pieților de desfacere între țarile membre ale CIIA ,rezolvarea problemelor economice existente, atragerea investitiilor și aprofundarea  relațiilor  economice.

La sedinta prezidiumului Congresului International al Industriasilor si Antreprenorilor si prezentarea  mai multor proecte  investitionale  au  participat  delegati din circa 30 de tari membre a CIAI, inclusiv  oameni de afaceri și organizații internaționale.

Deciziile Consiliului Prezidiului

 

1joomla.ru picma.ru mamentyev.ru
CNIAM.MD - Congresul Naţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor din Moldova