MoldoveneascăРусскийEnglish
Semnarea Acordului de Parteneriat și Cooperare PDF Print E-mail
Saturday, July 28 2012 00:23

Vineri, 27 iulie, în cadrul unei ceremonii oficiale, a a vut loc semnarea Acordului de Parteneriat și Cooperare dintre Congresul Național  al  Industriașilor si Antreprenorilor din Moldova  și Asociația Patronală Confindustria Moldova.

Președintele Congresului Naționalal Industriașilor și Antreprenorilor din Moldova, Vasile Tarlev, și Directorul general a Asociației Patronale Confindustria, Stefano Mercure, au declarat că semnarea acestuia cord semnifică începutul unor noi relații de parteneriat şi cooperare de lungă durată, care au scopul  primordial  de a facilita activitatea industrial şi antreprenorială, atragerea investițiilor și crearea noilor locuri   de   muncă în Republica Moldova.

Totodată, Stefano Mercure a declarat că semnarea acordului în cauză neapărat trebuie să fie urmată de executarea prevederilor prezentului acord pentru a face colaborarea cît mai productivă.

În cadrul discuțiilor, ambele părți au reconfirmat necesitatea coordonării activităţilor şi eforturilor în vederea realizării eficiente și depline a acordului semnat.

 

1joomla.ru picma.ru mamentyev.ru
CNIAM.MD - Congresul Naţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor din Moldova