MoldoveneascăРусскийEnglish
Consiliul și a Prezidiumul Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor PDF Print E-mail
Monday, October 01 2012 20:28

Președintele Congresului Național al Industriașilor și Antreprenorilor din Moldova, Vasile Tarlev, în perioada 3 - 6 octombrie,  va participa la ședința Consiliului și a Prezidiumului Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor, care va avea loc în or. Caliningrad, Federația Rusă.

În cadrul întrunirilor  se va discuta despre locul și rolul comunității de afaceri în procesele financiare globale ce influențează și afectează situația economică mondială, activitatea   membrilor Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor și interacțiunea cu comunitatea de afaceri din regiunea Mării Baltice, inclusiv și oportunitățile investiționale.

Totodată, va fi evaluată activitatea Consiliului Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor pe anii 2011-2012, va fi discutat și planul de acțiuni pe viitor.

În cadrul activităților  planificate este preconizată și petrecerea expoziției de inovare, care vizează, în primul rînd, promovarea cooperării economice și integrării pe continentul eurosiatic, dezvoltarea cooperării internaționale în domeniul comercializării tehnologiilor noi și inovații.

Pe data de 4 octombrie va avea loc ședința Comitetului Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor de cooperare în domeniul politicii financiare și în sectorul bancar, va fi organizate o serie de  mese rotunde. Vor fi petrecute și prezentări ai programelor de dezvolatare a formelor inovatoare de afaceri din sectoarele farmaceutice și biotehnologice, piața forței de muncă, politicile de migrare, reglementarea tarifelor, dezvoltarea și punerea în aplicare a programului «LiveMoney», utilizare a IT-tehnologii în procesele de afaceri.

Totodată, în cadrul activităților planificate vor fi organizate și întrevederile bilaterale a Președintelui Congresului Național al Industriașilor și Antreprenorilor din Moldova cu conducerea Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor și Uniunilor Industriașilor și Antreprenorilor al diferitor țări.

Congresul Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor în componența sa  include  reprezentanții circa 30 de țări ale lumii.

 

1joomla.ru picma.ru mamentyev.ru
CNIAM.MD - Congresul Naţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor din Moldova