MoldoveneascăРусскийEnglish
Business-forum moldo-turc PDF Print E-mail
Thursday, November 22 2012 16:39

Pe data de 22-23 noiembrie, 2012 în Turcia  se desfășoară business-forum moldo-turc  sub genericul „Dezvoltarea  relațiilor și colaborarea economică dintre Republica Moldova și Turcia”, organizat de Congresul Național al Industriașilor și Antreprenorilor din Moldova și  Uniunea Industriașilor și Antreprenorilor din Turcia.

Vizită oficială a reprezentanților CNIAM în Turcia  a fost pregătita și organizată de către grupul de lucru, care a fost constituit  în cadrul business-forumului precedent în Moldova, care a avut loc pe data de 19 septembrie 2012 la Chișinău.

Oameni de afaceri din Moldova, membrii CNIAM,  vor avea posibilitate de a face cunoștință cu mediul de afaceri din Turcia, de  a se familiariza cu mecanisme noi de lucru, de a vizita uzine și fabrici din Turcia, de a stabili contacte de afaceri, de a pregăti platformă necesară pentru  crearea întreprinderilor mixte, de a atrage  investițiile pentru dezvoltarea mediului de afaceri autohton.

În cadrul business-forumului urmează să fie semnat Acordul cu privire la activitate comună a Congresului Național al Industriașilor și Antreprenorilor din Moldova și al Uniunii Industriașilor și Antreprenorilor din Turcia. Prin acest document comun, părțile vor exprima intenția de a organiza activități comune în schimbul cu tehnologii noi de producție și servicii, cooperarea în domeniul  producției și furnizarea serviciilor, schimbul informațiilor și ofertelor comerciale, participarea comună la licitații și etc.

Acest eveniment are o însemnătate majoră pentru ambele țări și semnifică  dezvoltarea și intensificarea relațiilor de parteneriat şi cooperare de lungă durată între mediul de afaceri din Moldova și Turcia.

 

1joomla.ru picma.ru mamentyev.ru
CNIAM.MD - Congresul Naţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor din Moldova