MoldoveneascăРусскийEnglish
Ziua Independenţei Republicii Moldova PDF Print E-mail
Wednesday, August 27 2014 07:03

STIMAȚI   CONCETĂȚENI! DRAGI PRIETENI!

Din partea Congresului Național al Industriașilor și Antreprenorilor din Moldova și a mea personal, avem onoarea şi deosebita plăcere să Vă adresăm sincere felicitări şi urări de bine cu prilejul sărbătorii naţionale - Ziua Independenţei Republicii Moldova.

Ziua de 27 august va rămîne pentru totdeauna înscrisă cu litere de aur în paginile cronice a edificării statului nostru - Republica Moldova. Independenţa a creat noi oportunităţi și responsabilități  pentru dezvoltarea ţării pe cale democratică.

 

Ziua Independenței a devenit o adevărată sărbătoare națională, semnificând aspirația poporului moldovenesc la auto-determinare și libertate.

De la proclamarea independenței, Republica Moldova a parcurs o cale îndelungată și deficilă de edificarea statului de drept, însoțită de transformări dureroase, care au fost suportate de către cetățeni, datorită puterii incredibile de voință, tăriei de caracter, verticalitate, ce a demonstrat că poporul moldovenesc nu cedează în fața greutăților.

Sunt convins că poporul moldovenesc și țara Moldova are un mare viitor. Îmi exprim ferma convingere că poporul Republicii Moldova este capabil să reunească forțele și să depună toate eforturile necesare întru bunăstarea și prosperarea meleagului drag. Sîntem ferm convinşi că Moldova va deveni o ţară a prosperităţii, a păcii, a unităţii şi a bunăstării.

În această zi solemnă, de 27 august Vă adresăm cele mai calde urări de bine, sănătate, noroc, prosperitate, fericire perseverenţă, încredere în viitor și noi realizări în munca Dumneavoastră . pe care o faceţi în serviciul societăţii şi întru binele poporului moldovenesc!

 

La Mulți Ani, Moldova!

Vasile Tarlev

 

1joomla.ru picma.ru mamentyev.ru
CNIAM.MD - Congresul Naţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor din Moldova