MoldoveneascăРусскийEnglish
Reuniunea Prezidiului Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor PDF Print E-mail
Monday, April 04 2016 21:35
Vezi imagini...

29 martie 2016 la Erevan, Armenia a avut loc reuniunea Prezidiului Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor.

Reuniunea a abordat o serie de subiecte actuale  ale activității Congresului Internațional, inclusiv colaborarea Congresului  cu asociațiile de afaceri europene, care vizează dezvoltarea relațiilor comerciale și economice, industriale și financiare.

Deasemenea a fost discutate perspectivele de cooperare dintre Congresul Internațional  și Uniunea  Economică Eurasiatică, în special, cu organele de conducere a Comisiei Economice Eurasiatice,și a fost semnat memorandumul  de colaborare între Congresul Internațional  și Uniunea Economică Euroasiatică,totodată și practica de colaborare a  Uniunii Industriașilor și Antreprenorilor (Angajatorilor) din Armenia. În conformitate cu statutul Congresului Internațional  au fost analizate rapoarte ale diferitor structuri și persoane responsabile ale Congresului  și  adoptate decizii necesare de organizare și personal.

În cadrul reuniunii au avut loc întîlniri separate a Prezidiului Congresului Internațional cu conducerea Guvernului și  vizite la unele întreprinderi din țară. Pentru participanții interesați au fost organizate  întîlniri cu potențiali parteneri din rîndul oamenilor de afaceri armeni.

 

1joomla.ru picma.ru mamentyev.ru
CNIAM.MD - Congresul Naţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor din Moldova