MoldoveneascăРусскийEnglish
Reuniunea Prezidiului Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor PDF Print E-mail
Monday, July 25 2016 16:39

La Moscova a avut loc reuniunea  Prezidiului Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor( CIIA).

Ședința  prezidiului (CIIA) a fost condusă de președintele Consiliului Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor Domnul Vasile Tarlev.

La această ședință Prezidiul  Congresului Internțional (CIIA) a  examinat și unele cereri,   adoptînd decizii privind aderarea la Congresul Intențional a  "Institutului pentru Strategii Economice", compania SIBIR Gmbh (Berlin, Germania),  Fondului  independent de cercetare "Institutul securitate și dezvoltare durabilă ", " Asociația Marechal "(Franța). Președinților Asociațiior care au fost acceptați ca membrii ai Congresului Internațional le-au fost înmînate certificate de membru.

De asemenea, la această ședință au fost discutate  și întrebările "Cu privire la dezvoltarea în continuare  a Congresului Internațional (CIIA) și organizațiile sale afiliate cu organizațiile internaționale, interguvernamentale și regionale".

"Cu privire la starea generală a Congresului Internațional(CIIA), precum și propuneri pentru îmbunătățirea activității  sistemul de management al Congresului Internațional(CIIA)".

Pentru examinare și luare în considerare Prezidiul  Congresului Internațional a pregătit o serie de propuneri pentru  consolidarea și eficientizarea viitorului organizației și  îmbunătățirii  structurii de management, precum și propuneri de participare  a Congresului Internațional(CIIA) la realizarea unor proiecte   economice  actuale cu caracter internațional .

De asemenea, în cadrul ședinței Prezidiului  Congresului Inernațional (CIIA), a fost luată decizia de optimizarea și modernizarea structurii executivului.

РЕШЕНИИ ПРЕЗИДИУМА СОВЕТА МЕЖДУНАРОДНОГО КОНГРЕССА ПРОМЫШЛЕННИКОВ И ПРЕДПРИНИМАТЕЛЕЙ:

О дальнейшем развитии взаимодействия МКПП и его членских структур с международными, межгосударственными и региональными организациями

Об учреждении памятного знака «25 лет МКПП»

О практических мерах по подготовке и реализации программы «МКПП-Европа»

О приеме в члены МКПП Организации международного делового сотрудничества

О приеме в члены МКПП Независимого научного Фонда «Институт проблем безопасности и устойчивого развития»

О приеме в члены МКПП НП «Институт экономических стратегий»

О приеме в члены МКПП Объединение «Марешаль и Ассоциации»

 

1joomla.ru picma.ru mamentyev.ru
CNIAM.MD - Congresul Naţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor din Moldova