MoldoveneascăРусскийEnglish
La Kiev a avut loc al XIV-lea Congres al Uniunii Industriașilor și Antreprenorilor din Ucraina PDF Print E-mail
Monday, November 21 2016 15:26

La data de 10 noiembrie, Kiev a avut loc al XIV-lea Congres al Uniunii Industriașilor și Antreprenorilor din Ucraina (UIAU), la care au participat membri ai Congresului Național al Industriașilor și Antreprenorilor (CNIAM) și Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor (CIIA) , în frunte cu Dl. Vasile Tarlev. XIV Congres al UIAU a reunit nu doar membrii săi, ci și reprezentanți, președinți ai asociațiilor de afaceri majore,  diferiți angajatori și sindicatele din Ucraina.

Pe parcursul desfășurării  Congresului a fost reales în funcția de  președinte al UIAU,  Dl.Anatol Kinah. Această decizie a fost susținută de 500 de persoane delegate prezente la acest eveniment, reprezentanți ai organizațiilor regionale, asociații, parteneri, și numeroși experți, ceea ce indică profesionalismul său  și încrederea comunității de afaceri.

Împreună cu comunitățile de afaceri a fost elaborat un program anti-criză pentru dezvoltarea și consolidarea industriei și industriașilor, antreprenorilor și angajatorilor. Anume această programă este înaintată ca fiind o ieșire din criza economică în care se află Ucraina.

 

1joomla.ru picma.ru mamentyev.ru
CNIAM.MD - Congresul Naţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor din Moldova