MoldoveneascăРусскийEnglish
Conferința Internațională ”NEFTEGAZSTANDART-2013” PDF Imprimare Email
Marţi, 13 August 2013 12:53

Stimați Colegi!

Pe dată de 14-16 octombrie 2013 în orașul Nijni Novgorod va avea loc conferința anuală ”NEFTEGAZSTANDART-2013” ediția a VIII-a.

Organizatorii evenimentului: Comitetul uniunii Industriașilor și Antreprenorilor din Rusia pentru reglementare tehnică, standardizare și evaluare a conformității, Ministerul Comerțului și Industriei din Federația Rusă, Agenția Federală pentru Reglementare tehnică și Metrologie, Guvernul Regiunii Nijni Novgorod, Consiliul intersectorial pentru Reglementare tehnică și standardizare în sectorul petrolier și gaze din Federația Rusă. Organizarea conferinței va fi sprijinită de Comisia Economica Eurasiatica și Departamentul de Energie al Federației Ruse.

În cadrul Conferinței vor fi discutate următoare subiecte:

  • Regulamentele tehnice ale Uniunii Vamale pentru industria de petrol si gaze. Practica de aplicare;
  • Perspectivele dezvoltării standartizării în domeniul petrolier;
  • Armonizarea legislației din domeniul tehnic ale Uniunii Vamale și ale țărilor-membre ale Uniunii Europene;
  • Instruirea specialiștilor din domeniul standartizării și reglementării tehnice.

În cadrul conferinței vor participa reprezentanții Comisiei Economice Euroasiatice, conducatorii autorităților federale și regionale de stat, experți din domeniul standartizării –reprezentanții Asociației Internaționale a producătorilor de petrol și gaze OGP, ТК 67 ИСО, ТК 12 CEN, Institutului Petrolier din America API, ТК23/МТК523.

Congresul Național al Industriașilor și Antreprenorilor din Moldova (CNIAM), Vă invită să participați la conferință Internațională ”NEFTEGAZSTANDART-2013”

Pentru informația suplimentară, Vă rugam sa ne contactati pe telefon: (022) 23 22 78 sau prin e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Termenul limită de aplicare este 1 octombrie 2013.

 

1joomla.ru picma.ru mamentyev.ru
CNIAM.MD - Congresul Naţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor din Moldova