MoldoveneascăРусскийEnglish
Comunicat de presă! PDF Imprimare Email
Joi, 29 Ianuarie 2015 20:18

Președintele Consiliului Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor(CIIA), Președintele Congresului  Național  al Industriașilor și Antreprenorilor din Moldova (CNIAM) Domnul  Vasile TARLEV, în perioada  22 și 23 ianuarie 2015, împerună cu persoane delegate au efectuat o vizită oficială la Moscova, unde au  avut  loc o serie de întâlniri cu membrii Executivului Congresului Internațional al Industriașilor și Antreprenorilor(CIIA).

Principalele teme discutate au fost planurile pentru viitor și perspectivele Congresului Internațional, precum și oportunitățile de cooperare  între Moldova  și  Rusia.

Pe parcursul zilei de 23 ianuarie, Vasile TARLEV  a avut o întilnire oficială cu Președintele Uniunii Industriașilor și Antreprenorilor din Rusia   Domnul  Alexandru  ȘOHIN.

În cadrul acestei întîlniri a fost discutată starea și posibilitatea extinderii  relațiilor de cooperare bilaterale  între  Congresul  Național  al  Industriașilor  și  Antreprenorilor  din Moldova  și  Uniunea Industriașilor  și  Antreprenorilor  din  Rusia, deasemenea  modalitățile  de  creșterea  activității structurilor de afaceri  din ambele țări  și punerea în aplicare a planurilor sale pentru anul 2015.

În  cadrul reuniunii din 23 ianuarie, în sediul  Congresului  Internațional  a avut  loc  întrevederiîntre  conducerea  și  activul  Congresului  International(CIIA), în care au  fost înaintate  propuneri în ceea ce privește  modificările  structurale, de personal  și  îtrebări organizatorice ale Congresului Internațional  în  viitorul  apropiat  și  sau adopdat  un șir de decizii necesare.

Pe parcursul  deplasării  sale  la  Moscova, la invitația  Patriarhiei  Bisericii  Ortodoxe Ruse  Dl. Vasile TARLEV  a  paricipat în cadrul programului  la “Întîlniri de Crăciun” în Duma de Stat cu Patriarhul Chiril și Președintele  Dumei de Stat  Serghei Narîșkin, deasemenea, a avut un șir de întrevederi și a purtat discuții cu reprezentanți   ai  organizațiilor  publice și asociațiilor neguvernamentale  din Federația Rusă.

1joomla.ru picma.ru mamentyev.ru
CNIAM.MD - Congresul Naţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor din Moldova